Wat kost het reinigen van een bruidsjurk of trouwpak?

Kosten reinigen bruidsmode zelf berekenen!

Bruidskleding is er in alle soorten en maten. Door de grote diversiteit in trouwjurken en pakken is het onmogelijk een vaste prijs te hanteren voor het reinigen van bruidsmode. Op deze pagina kun je zelf de prijs berekenen voor het reinigen van uw bruidsjurk of trouwpak. Ondanks dat het maatwerk is, uitgevoerd door een specialist kan het toch voordelig zijn!

Op het internet zijn tal van tips te vinden over hoe je zelf vlekken uit je trouwkleding kunt verwijderen, het is echter een specialistische klus omdat het over het meestal bestaat uit delicate stoffen met veel emotionele waarde. Onze tip is dan ook om niet zelf te gaan experimenteren met uw waardevolle trouwjurk of trouwpak maar om dit over te laten aan een professional die uw bruidskleding met gepaste zorg behandeld en ruime ervaring heeft in het reinigen hiervan. Hiermee voorkomt u eventuele hoge kosten of onherstelbare schade aan uw waardevolle bruidsmode.

Benieuwd naar de kosten voor het reinigen van een trouwjurk of trouwpak? Vul dan onderstaand formulier in zodat je direct kunt zien wat de kosten zijn voor het reinigen van je bruidskleding! Na het invullen en versturen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op!